Trainers

Geplaatst op door

De trainingen van Run with a smile worden de voornamelijk gegeven door trainer Guido.


Trainer Guido

Opgeleid als zelfstandig hardlooptrainer en Atletiekunie gediplomeerd met trainerslicentie. Hierna heeft hij zich nog geregeld bijgeschoold met cursussen op diverse gebieden bij deskundigen als Henk Kraaijenhof, Aart Stigter, Wim Schoots en Kay Bing Oen, maar ook door clinics met sporters/trainers als Lornah Kiplagat, Guido Hartensveld en Jip Vastenburg. Hieronder zijn het ‘start to run’ concept van de Atletiekunie, Blessurepreventief trainen, Running Bootcamp trainingen en Obstacle running. Daarnaast is ervaring opgedaan met ‘hardlopen rondom de zwangerschap’ en lopen met blinden en slechtzienden, maar ook met diverse andere programma’s is ruime ervaring opgedaan.

Met deze kennis en ervaring heeft hij inmiddels training en begeleiding gegeven aan een grote diversiteit aan hardlopers en andere sporters; van starter tot snelle wedstrijdloper, baanatleet, recreatieve- en wedstrijdloper op de verschillende afstanden, trailrunner, ultraloper en daarnaast ook technisch gericht bijvoorbeeld hockeyspelers en wedstrijdroeiers. Ieder op zijn of haar eigen niveau en gericht op de eigen kracht en wens rond het hardlopen.

Alles dus om jou, met ruime kennis en ervaring, het hardlopen aan te leren en waar nodig verder te verbeteren, maar ook om je uit te kunnen leggen waarom je bij het hardlopen bepaalde keuzes kan maken en er niet maar één manier goed is.