Pak je hardlopen nog op voor het eind van het jaar en stroom nu in!

De dagen worden korter en het weer wat kouder, maar geen reden om er niet nog even lekker tegenaan te trainen voor het eind van het jaar. Naast de vast loopgroep die het hele jaar rond doortraint, kun je nog instromen bij de diverse cursussen. Heb je vragen, neem dan even contact op.


Sterker en sneller op de zaterdagochtend
Je looptechniek- en coördinatieontwikkeling train op wisselende ondergronden, heuvelwerk en kracht? De cursus ‘Sterker en sneller op de zaterdagochtend’ leert je om efficiënter te kunnen lopen onder moeilijker omstandigheden en vormt een goede voorbereiding voor de ‘Halve van Egmond’.


Dynamisch met intervallen op donderdagavond
Wil je je looptechniek verbeteren om efficiënter te gaan lopen gecombineerd met een gevarieerd intervaltraining? Bij de cursus ‘Dynamisch met intervallen op donderdag’ combineer je verbetering van je looptechniek met een gevarieerd intervalprogramma, om je makkelijker en daardoor sneller te laten lopen. Omdat er weinig verlichting staat in het Amsterdamse Bos zullen we op deze avond ook veel gebruik maken van trainingsmogelijkheden in de ruime omgeving rond het bos.


Rustig verder op de zondagochtend
Ben je gestart met hardlopen en kun je ongeveer een half uur aaneen lopen, maar wil je graag langer en verder lopen? Met ‘Rustig verder op de zondagochtend’ leer je je looptechniek verder te ontwikkelen en je uithoudingsvermogen en snelheid te verbeteren. Deze cursus is als voorbereiding voor een (eerste) wedstrijdje zoals ‘De Vondelparkloop’.


Voor de cursussen geldt dat op een later moment instromen meestal geen bezwaar vormt. Heb je hier vragen over, neem dan even contact op.