Schrijf je nu in en train mee in 2019!

De laatste dagen tot het eind van het jaar, maar wat dan! Start in 2019 lekker actief en kom mee hardlopen. Hardlopen is een heel toegankelijke sport, goed aan te leren in een opklimmend niveau, en (bijna) overal toepasbaar. Een rondje door het park, een wedstrijd of evenement, maar wat te denken van een bosloop of bergrun op vakantie. Gewoon je schoenen en sportkleding aan en lopen.

Wil je starten met hardlopen, of juist technisch beter, verder, sneller of afwisselender leren lopen, dan is training noodzakelijk en trainen in een groep met trainer dan ook aan te raden. Wil je één of twee keer in de week trainen met een groep en een vaste trainer, dan kan dit het hele jaar door met ‘De Loopgroep’ en de ‘De Loopgroep plus’ van Run Amsterdamse Bos. Wil je liever een periode van het jaar, dan zijn er aanvullend cursussen waarbij je de verschillende onderdelen van de vele facetten van het hardlopen krijgt uitgelegd en aangeleerd. Hierdoor leer je per cursusperiode jezelf te verbeteren en doe je steeds weer nieuwe kennis op.

In 2019 volgen veel verschillende trainingen, cursussen en clinics. Vanaf de eerste week in januari starten we vier cursussen:

Zowel bij ‘De Loopgroep’ als de cursussen krijg je met de groepstraining ook nog een schema met trainingen op eigen gelegenheid en extra informatie en naslagmogelijkheden op de website.Wil je meetrainen, kijk bij het aanbod van cursussen en loopgroepen en schrijf je in via de shop. Heb je vragen neem dan even contact op, of mail naar info@runamsterdamsebos.nl en beschrijf kort wat je voor ogen hebt.