Train 3 maanden mee tot de Damloop 2017

Heb je al voldoende basisconditie, en wil je jezelf nog een extra boost geven in de laatste 3 maanden tot de Damloop: sluit dan nu aan bij de trainingen en maak gebruik van het kortingsarrangement: doe in juli, augustus en september mee voor € 89,-. Wil je sneller worden, technisch beter lopen en daarmee goed voorbereid aan de start staan van de 10 Engelse mijl bij de Dam tot Damloop op zondag 17 september? Doe dan mee aan onze cursus en train gedurende 3 maanden onder leiding van gediplomeerde en ervaren hardlooptrainer Guido Lührs.

Om met succes deze cursus te kunnen volgen, moet je bij aanvang van de cursus tussen een uur en anderhalf uur kunnen lopen.

Voor de cursus geldt:

  • Elke zaterdagochtend verzamelen om 9:15 uur (bij de kluisjes bij Bosbaan); start op 1 juli.
  • De kosten bedragen 89 euro.
  • Trainingen vinden plaats in het Amsterdamse Bos.
  • De trainingen bestaan uit een warming-up/cooling down, loopscholing ter verbetering van je looptechniek en oefeningen, een gevarieerd intervalprogramma (korte of langere stukken hardlopen met pauzes) onder andere als heuvel- en fartlektrainingen. Daarbij running-bootcamptrainingen voor kracht- en bewegelijkheidsontwikkeling. Behalve aan het verbeteren van je techniek en hardloopconditie is er dan ook aandacht voor het verbeteren van je algemene fitheid. Naast de wekelijkse gezamenlijke training, wordt een schema gegeven voor 2 trainingen op eigen gelegenheid.
  • De trainingen duren anderhalf uur, uitlopend naar 2 uur.
  • Gemiste trainingen kun je inhalen op maandagavond bij dezelfde trainer of een andere doordeweekse avond bij een van de andere reguliere loopgroepen van Phanos.
  • De cursus start op 1 juli. Daarna elke week, met een laatste bijeenkomst op zaterdag 23 september. Dan kun je bij de laatste training met je trainingsgenoten nog even de ervaringen uitwisselen en nagenieten van de geleverde prestatie.
  • Inschrijven kan uitsluitend via het online-inschrijfformulier van Phanos Amsterdam met eenmalige automatische incasso.
  • Voor meer informatie kijk op de website van Phanos Amsterdam of neem contact op met de verenigingsmanager van Phanos (Ron Jansen, verenigingsmanager@phanos.amsterdam, 06-15560353).