Training Dam tot Dam 2014

Voor alle ambtenaren van de Gemeente Amsterdam die zich hebben ingeschreven voor de Damloop: je kunt weer gratis trainen onder professionele begeleiding!
Loop de Damloop soepel en zonder blessures uit en doe mee! Met de training bouw je conditie op en krijg je uitstekende looptips. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd loper bent, iedereen kan meedoen.

Uitslag enquĂȘte
Veel collega’s hebben de enquete over de trainingen ingevuld, fijn! Naar voren kwam dat veel mensen graag aansluitend op het werk naar de training willen. De starttijd van de training hebben we daarom dit jaar aangepast en vervroegd.

Als locatie wordt het Olympisch Stadion als prima plek ervaren (52% van de respondenten). Door de andere helft van de respondenten werd vooral het Westerpark als alternatieve locatie genoemd. Ook hier willen we graag op inspelen. Dit jaar komen naast de trainingen vanuit het Olympisch Stadion 10 extra trainingen in het Westerpark.

1. Training op woensdag vanuit het Olympisch Stadion en Amsterdamse Bos
Vanaf 21 mei zijn de trainingen vanuit het Olympisch Stadion gestart. Vanaf 11 juni vinden de trainingen ook in het Amsterdamse Bos plaats. Het schema is: 3 weken Olympisch Stadion, 3 weken Amsterdamse Bos, dan weer 3 weken Olympisch Stadion, enzovoort. Hieronder vind je de exacte data:

Data
21 mei Olympisch Stadion
28 mei Olympisch Stadion
4 juni Olympisch Stadion
11 juni Amsterdamse Bos
18 juni Amsterdamse Bos
25 juni Amsterdamse Bos
2 juli Olympisch Stadion
9 juli Olympisch Stadion
16 juli Olympisch Stadion
23 juli Amsterdamse Bos
30 juli Amsterdamse Bos
6 augustus Amsterdamse Bos
13 augustus Olympisch Stadion
20 augustus Olympisch Stadion
27 augustus Olympisch Stadion
3 september Amsterdamse Bos
10 september Amsterdamse Bos
17 september Amsterdamse Bos

Verzamelplekken en tijden
Olympisch Stadion: 17.45 uur in de kantine van Phanos in het Olympisch Stadion. Spullen kun je achterlaten in de kantine.
Amsterdamse Bos: 17.45 uur bij de kluisjes naast het restaurant aan het begin van de Bosbaan. Spullen kun je achterlaten in de kluisjes.

Trainer Olympisch Stadion/Amsterdamse Bos
De trainer is, net als vorig jaar, Gerard Bouwman van atletiekvereniging Phanos.

2. Training op maandag in het Westerpark
De trainingen in het Westerpark zijn vanaf 14 juli, elke maandagavond, tot aan de laatste maandag voor de Damloop.

Verzamelplek en tijd
Verzamelen om 18.15 uur bij de Bakkerswinkel in het Westerpark. Het is het gebouw links als je de brug overkomt vanaf de Haarlemmerweg, Polonceaukade 1. De training start stipt om 18.30 uur. Let op je kunt er geen spullen achterlaten of je omkleden.

Trainer
De trainer is Guido Luhrs van atletiekvereniging Phanos. Sommigen zullen hem kennen, hij was vorig jaar ook actief bij de trainingen in het Olympisch Stadion.

Aanmelden
Aanmelden is voor geen van de trainingen nodig. Je hoeft alleen te zorgen dat je op tijd bij het Olympisch stadion, Westerpark of Amsterdamse Bos bent.

Trainingsschema
Vanaf eind juli vind je weer trainingsschema’s op deze site. In het schema lees je, per datum, waaruit de training bestaat en welke training je in de rest van de week kunt doen om 21 september fit aan de start te verschijnen.