Trainingen Dam tot Dam

Voor alle ambtenaren van de Gemeente Amsterdam die zich hebben ingeschreven voor de Damloop: je kunt weer gratis trainen onder professionele begeleiding!
Loop de Damloop soepel en zonder blessures uit en doe mee! Met de training bouw je conditie op en krijg je uitstekende looptips. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd loper bent, iedereen kan meedoen.

Start trainingen
Ook dit jaar zijn er weer twee verschillende trainingen. Trainingen vanuit het Olympisch Stadion en trainingen in het Westerpark. De trainingen starten in de week van 19 mei, zie hieronder voor alle informatie.

Wanneer?
De trainingen in het Westerpark zijn elke dinsdagavond (vanaf 19 mei) en de trainingen vanuit het Olympische stadion zijn elke woensdagavond (vanaf 20 mei), tot aan de laatste dinsdag/woensdag voor de Damloop.

Waar en hoe laat?
1. De trainingen in het Westerpark:
Verzamelen om 19.15 uur bij de Bakkerswinkel in het Westerpark. Het is het gebouw links als je de brug overkomt vanaf de Haarlemmerweg, Polonceaukade 1. De training start stipt om 19.30 uur. Let op je kunt er geen spullen achterlaten of omkleden.
2. De trainingen bij het Olympisch Stadion:
Verzamelen om 17.45 uur in de kantine van Phanos in het Olympisch Stadion. De training start stipt om 18.00 uur. Spullen kun je achterlaten in kantine.
Later in het seizoen is de training soms in het Amsterdamse Bos. De trainer laat van te voren weten op welke data dat is. We zetten de data ook op deze site. Als de training in het Amsterdamse Bos is, is het verzamelpunt bij de kluisjes naast het restaurant aan het begin van de Bosbaan. Spullen kun je achterlaten in de kluisjes.

Trainer
De trainer bij het Olympisch Stadion is, net als vorig jaar, Gerard Bouwman van atletiekvereniging Phanos.
De trainer in het Westerpark is, ook net als vorig jaar, Guido Luhrs van atletiekvereniging Phanos.

Aanmelden
Aanmelden is niet nodig. Je hoeft alleen te zorgen dat je op tijd bij het Olympisch stadion of in Westerpark bent.
Trainingsschema

Vanaf eind mei vind je weer trainingsschema’s op deze site. In het schema lees je, per datum, waaruit de training bestaat en welke training je in de rest van de week kunt doen om 20 september fit aan de start te verschijnen.